Whirlpool SW8 AM2C WHRL

Whirlpool SW8 AM2C WHRL
 

Πληροφορίες:

Κατασκευαστής: Whirlpool

Κριτικές-Βαθμολογίες

Αξιολόγηση (0)  

Συζητήσεις (0)
Δεν βρέθηκε κατάστημα που να πουλάει το συγκεκριμένο προϊόν

Περιγραφή: Whirlpool SW8 AM2C WHRL

Το ψυγείο Whirlpool SW8 AM2C WHRL μονόπορτο συντήρησης διαθέτει εξαιρετική χωρητικότητα, για να μην σας λείπει ποτέ χώρος αποθήκευσης τροφίμων.Αποκλειστική τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ FreshControl,που προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της συσκευής,εξασφαλίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί.

  • Αντιβακτηριδιακό φίλτρο :Αυξημένη υγιεινή για αυξημένη σιγουριά. Αυτό το φίλτρο, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Microban, τον παγκόσμιο ηγέτη στις αντιβακτηριδιακές λύσεις, εμποδίζει τη διάδοση των βακτηριδίων και βοηθά στην απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών από το ψυγείο σας.
  • Εξαερισμός : Το ψυγείο Whirlpool SW8 AM2C WHRL διαθέτει ανεμιστήρα που παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη ροή αέρα στον θάλαμο της συσκευής, για ενισχυμένο εξαερισμό.
  • Λειτουργία διακοπών :Ξέγνοιαστες διακοπές. Η λειτουργία Διακοπών σάς επιτρέπει να θέσετε τον καταψύκτη σε κατάσταση αναμονής για όσο διάστημα λείπετε σε διακοπές.
  • Διαχωριστικό μπουκαλιών :Ασφαλής αποθήκευση. Αυτό το ψυγείο Whirlpool παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το διαχωριστικό μπουκαλιών που διαθέτει.
  • Fresh Control :Πιο φρέσκα, για πιο πολύ. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ Fresh Control παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία και την υγρασία στο εσωτερικό του ψυγείου, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση του φαγητού και επιτρέποντας τη διατήρησή του για διάστημα έως και 4 φορές μεγαλύτερο.

 


 

Περισσότερα...

Χαρακτηριστικά: Whirlpool SW8 AM2C WHRL

Χαρακτηριστικά
Τύπος Συσκευής
Τύπος Ψυγείου
Τύπος Ψύξης
Κλιματική Κλάση
Ενεργειακή Κλάση
Συνολική Χωρητικότητα
Χωρητικότητα Συντήρησης
Χωρητικότητα Κατάψυξης
Μπουκαλοθήκη
Παγομηχανή
Βρυσάκι Νερού
Mini Bar
WiFi Ready
Εντοιχιζόμενο
Αναστρέψιμη Φορά Πόρτας
Χρώμα
Επίπεδο Θορύβου
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
Διαστάσεις
Ύψος
Πλάτος
Βάθος